with 40 comments

Τα δόντια μου έλαμψαν! Τα λεύκανα με 6 αποχρώσεις πολύ εύκολα και χωρίς δυσκολίες! Και σχεδόν χωρίς χρήματα! Φαίνεται απίστευτο αλλά είναι αλήθεια! Μάθετε πως!

 

Γεια σας!

Αποφάσισα να μοιραστώ μια αλήθεια για το πως λεύκανα τα δόντια μου με 6 αποχρώσεις σχεδόν χωρίς χρήματα για μερικές ημέρες και χωρίς οδοντίατρους …

Πραγματικά ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αλήθεια. Από πολύ καιρό προσπαθώ να βρω θεραπεία για το κακό χρώμα των δοντιών μου. Αλλά δυστυχώς, κάθε φορά δεν έβρισκα λύση: ούτε με λευκαντικές οδοντόκρεμες, με φθόριο και άλλα συστατικά που πωλούνται στα φαρμακεία, ούτε με άλλα προϊόντα λεύκανσης που είχα αγοράσει και δοκιμάσει. Η αλήθεια είναι ακόμη, ότι παρά τις υψηλές τιμές αποφάσισα μια μέρα να πάω στον οδοντίατρο. Μου τα λεύκαναν με λέιζερ και η όλη διαδικασία κόστισε περίπου 230 ευρώ. (που όσο ξέρω είναι αρκετά φθηνά για τέτοιου είδους διαδικασία σε οδοντίατρο). Και τι να σας πω. Ακόμη την επόμενη ημέρα με το πρώτο μου καφέ τα δόντια μου έγιναν τα ίδια όπως πριν να τα λευκάνω. Στο δείπνο ήπια μισό ποτήρι κόκκινο κρασί και πραγματικά κόντεψα να τρελαθώ όταν πήγα στο καθρέφτη να πλύνω τα δόντια μου. Στα περιγράμματα μεταξύ των δοντιών μου είχε δημιουργηθεί ένα σκοτεινό χρώμα σαν να ‘ναι πλαίσιο. Προφανώς από το κρασί! Φρίκη!

Είχα δώσει τα χρήματα μου και δεν έφτανε ότι το αποτέλεσμα την επόμενη ακόμα μέρα έχει φύγει, αλλά η κατάσταση έχει γίνει και χειρότερη. Τα ούλα μου είχαν γίνει αρκετά ευαίσθητα και τα δόντια μου προφανώς μπορούσαν να λάβουν όλα τα χρώματα από τα πράματα που καταναλώνω. Με κατέλαβε φρίκη! Τώρα πραγματικά δεν ήταν σε κατάσταση να τα δείχνω. Με σκοτεινά περιγράμματα από το κρασί. Αποκρουστικό! Τόσο καιρό έψαχνα λύση, έδωσα τα χρήματα μου στον οδοντίατρο και τίποτα. Και πάνω απ’ όλα έπρεπε επειγόντως να κάνω κάτι επειδή αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο το συνηθισμένο και μακροχρόνιο πρόβλημα μου με το κιτρίνισμα, αλλά είχαν και μαύρα περιγράμματα. Έτσι δεν μπορούσα να εμφανιστώ μπροστά σε ανθρώπους, στη συνοικία, όσο για συνάντηση, λόγος δεν γίνεται. Έπρεπε γρήγορα να βρω λύση. Και αναζήτησα κάτι στο Διαδίκτυο που τουλάχιστον προσωρινά να λύσει το πρόβλημα μου. Πήγα την άλλη μέρα και στο οδοντίατρο για να κάνω παράπονο, αλλά κανένα αποτέλεσμα. Πάλι μου έβαλε για λίγο το λέιζερ, όσο να μου ρίξει στάχτη στα μάτια. Τα καθάρισε λίγο. Μου έβαλε και κάποια άλλα πράγματα στο στόμα, ήμουν τόσο θυμωμένη και δεν κατάλαβα τι μου έκανε αλλά σχεδόν δεν είχε αποτέλεσμα. Το ίδιο βράδυ, πολύ απογοητευμένη πια και απελπισμένη έψαχνα απελπισμένα στο Διαδίκτυο να βρω ό,τι και να είναι, αλλά να έχει αποτέλεσμα και αναζήτησα απόψεις. Βρήκα το Ionic White και επειδή στις βουλγαρικές ιστοσελίδες και φόρουμ δεν βρήκα απόψεις, αναζήτησα σε ξένες. Προφανώς είναι καινούριο προϊόν για τη Βουλγαρία! Δεν ξέρω … Απίστευτο, στις αγγλικές ιστοσελίδες είχαν πολύ λεπτομερείς πληροφορίες πρώτα για τη δράση του και δεύτερο – για το ακίνδυνο αποτέλεσμα του. Σε ένα βίντεο μάλιστα το συγκρίνανε με όλες τις άλλες μεθόδους λεύκανσης.

Κατ’ αρχήν το Ionic White είναι πατενταρισμένο προϊόν στην Αμερική και είναι πολύ γνωστό σ’ όλη τη Βόρεια Αμερική, Αυστραλία, Ρωσία, πολλές χώρες της Ασίας, γενικά σ’ όλο τον κόσμο.

Διάβασα τις πληροφορείς όπου ακόμη και κορυφαίοι εμπειρογνώμονες συμβουλεύουν πώς να χρησιμοποιείται το Ionic White και για αυτό ότι λευκάνει με καινούρια τεχνολογία λεύκανσης με ιόντα αργύρου και μπλε LED φως. Περιέχει και την απαιτούμενη ποσότητα λευκαντικό συστατικό με μέτρο. Και όλο αυτό είναι ακίνδυνο για τα δόντια και για τα ούλα. Αλλά το πραγματικό αποτέλεσμα ερχόταν από τη εφαρμογή των ιόντων αργύρου σε συνδυασμό με το μπλε LED φως. Όταν το έψαξα διάβασα ότι είναι σε συμφωνία με τις Παγκόσμιες οργανώσεις υγείας και τις ευρωπαϊκές συμβάσεις και νόμους, άρα πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας. Και το LED φως είναι το πιο ασφαλές και το πιο κοντινό στο φυσικό φως και τώρα τελευταία χρησιμοποιείται ευρέως στη κοσμητική για θεραπείες ομορφιάς και στην ιατρική. Το LED φως έχει και πολύ αντιβακτηριδιακή και αντισηπτική δράση.

Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω το Ionic White, όταν κατάλαβα ότι ουσιαστικά το αποτέλεσμα ερχόταν όχι μόνο από κάποιο λευκαντικό συστατικό, αλλά από την δράση και σε συνδυασμό με ιόντα αργύρου και μπλε LED φως, που εκπέμπεται από μια συσκευή.

Να και λίγες πληροφορίες για αυτό το Ionic White, με το οποίο πέτυχα αυτό το αποτέλεσμα:

το before-afterIonic White είναι συσκευή λεύκανσης των δοντιών, που εκπέμπει μπλε LED φως και ενεργεί σε συνδυασμό με δυο τύπους γκελ. Το ένα γκελ περιέχει ενεργό λευκαντικό συστατικό, και το άλλο – ιόντα αργύρου. Όταν τα δυο γκελ έρθουν σε επαφή και υπό τη δράση του μπλε LED φωτός αρχίζουν να λευκαίνουν τα δόντια σας.

Η φωτιστική ενότητα του Ionic White ενεργοποιείται για 2 λεπτά (έχει χρονόμετρο και σβήνει μόνη της) και το αποτέλεσμα είναι άμεσο. Αφού προηγουμένως έχετε στύψει με 1 σωληνάριο γκελ από τα δυο είδη στο σετ. Μετά από τα 2 λεπτά αυτά μπορείτε να ξεπλύνετε το στόμα σας και να το κάνετε δεύτερη ή τρίτη φορά εάν έχει μείνει γκελ στη συσκευή ή εάν δεν έχετε στύψει όλα τα σωληνάρια.

Στο σετ που αγόρασα υπήρχε μια συσκευή φωτός με μπαταρία, 3 σωληνάρια από το ένα λευκαντικό γκελ και 3 σωληνάρια από το άλλο γκελ με τα ιόντα αργύρου, συν δυο είδη σπρέι για συντήρηση των δοντιών κατά τη διάρκεια και μετά από τη λεύκανση. Μια διαδικασία διαρκεί περίπου 21 λεπτά και έχετε για 3 φορές εντός14 ημερών. Αυτό είναι όλος ο κύκλος της λεύκανσης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα σπρέι συντήρησης κατά τη διάρκεια και μετά από τη λεύκανση για να ενισχύσετε το αποτέλεσμα και να διαρκεί. Σε μένα τα σπρέι μου έφτασαν για δυόμισι μήνες μετά από τη λεύκανση.

Τελικά, για 14 ημέρες λεύκανα τα δόντια μου με το Ionic White με 6 αποχρώσεις. Το χρησιμοποίησα τον Ιανουάριο του 2012 και τα δόντια μου ακόμη είναι σε άριστη κατάσταση. Τα ίδια όπως ήτανε αμέσως μετά τη διαδικασία. Το Ionic White ενεργεί 100% και είναι ανεπανάληπτο προϊόν. Και πείστηκα για αυτό παρότι ήμουν πολύ σκεπτική, ειδικά μετά από χρόνια ανεπιτυχών δοκιμών να λευκάνω τα δόντια μου (συμπεριλαμβανομένου και μιας ακριβής διαδικασίας στον οδοντίατρο που δεν βοήθησε). Τώρα τα δόντια μου είναι με 6 αποχρώσεις πιο άσπρα και δεν κιτρινίζουν από τα ποτά και από τα τρόφιμα που αγαπάω. Ελπίζω πως η πείρα μου θα είναι χρήσιμη για όλους όσοι έχουν πρόβλημα με σκοτείνιασμα ή κιτρίνισμα των δοντιών. Το πρόβλημα μου ήταν μακροχρόνιο και μόλις τώρα στις αρχές του έτους (2012) βρήκα λύση. Και σχεδόν χωρίς χρήματα.

Όλοι στην οικογένεια μου ήταν ευχαριστημένοι. Οι φίλοι μου επίσης, μου έκανα συνέχεια κομπλιμέντα ότι το χαμόγελο μου είναι σαν στις ταινίες )… Έχω μια ανιψιά 18 χρονών που φέτος είχε χορό τελειοφοίτων. Όταν με είδε … έχασε τα λόγια της και ζήτησε και αυτή να λευκάνει τα δόντια της. Αυτή κατ’ αρχήν δεν καπνίζει αλλά τα δόντια της δεν ήταν πολύ λευκά, ίσως είναι γενετικό ή χρωματίζονται από τα τρόφιμα. Μετά από τη λεύκανση τα δόντια της έγιναν 5-6 αποχρώσεις πιο λευκά σε σχέση με πριν. Και μέχρι τώρα τα δόντια της είναι λαμπερά λευκά – από τον Μάιο (2012). Ούτε καν μία απόχρωση δεν έχουν αλλάξει.

Να μερικές φωτογραφίες της ανιψιάς μου που μετά από τη λεύκανση για τον χορό τελειοφοίτων της, έγινε ακόμη πιο όμορφη: 

1 4 4

Και να μη ξεχάσετε να μου παινευτείτε με κάποιο σχόλιο ή φωτογραφία τι αποτέλεσμα έχετε πετύχει!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ! ΜΟΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ!
Ειδοποίηση: Η Προσφορά Λήγει Σήμερα.
Περιορισμένη Ποσότητα Διαθέσιμη σε Στοκ!ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ & ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ